Teoretic ar trebui sa mancam peste in fiecare zi... Practic insa cam sarim zilele.... Eu aveam o conserva de sprot in sos tomat pe care am valorificat-o la cina.
N e c e s a r e :
1 conserva de peste in sos tomat;
2 baghete;
100g cascaval afumat;
unt.
P r e p a r a r e :
Eu am avut baghete cu cascaval de la Auchan, care sunt absolut minunate, de fapt ca mai toate produsele lor de panificatie.
Am taiat baghetele longitudinal in doua si le-am uns cu putin unt. Pestele (care poate sa fie nu neaparat sprot, ci si sardine, hering sau orice preferati) l-am maruntit cu furculita si l-am intins peste baghete. Deasupra am presarat cascaval (eu l-am preferat pe cel afumat pentru un plus de aroma).
Am pus baghetele la cuptor in tava, pe hartie de copt, pana se topit cascavalul. Simplu, nu? E foarte buna bagheta asta si, dupa o zi incarcata, faptul ca se prepara repede e inca un plus.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu