Cea mai buna caracterizare, intr-un singur cuvant, a acestei supe este BOMBA. O bomba de vitamine, culoare, arome, o adevarata bomba de sanatate daca ne gandim la beneficiile sfeclei, unul dintre putinele alimente care nu-si pierde valorile nutritive la fierbere. Si unde mai punem ca este si atat de gustoasa, chiar daca este de post...
2 sfecle;
2 mere;
1 lingurita seminţe de chimin;
sare;
ulei de floarea soarelui;
frunze de patrunjel.
P r e p a r a r e :
Sfecla si merele le-am curatat de coaja si le-am taiat cuburi. Am pus sfecla la fiert in primele 10 minute in apa doar cat să o acopere. Am adaugat merele si am lasat totul la foc cam 15-20 minute pana a fiert bine.
Am lasat putin la racit si am mixat totul in blender.
Am servit cu crutoane sau cu paine cu seminte, merge bine, pe cuvant!
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu