Pagini

miercuri, 6 februarie 2013

Piure de mazare


In acest anotimp al zapezii si frigului, cand legumele nu se mai gasesc atat de usor, putem sa gasim alternative, in loc sa ne rezumam la cartofi, fasole sau varza murata din butoiul pregatit cu sarg din toamna si sa apelam cu incredere la legumele congelate. De data aceasta am optat pentru mazare, ca sa pregătesc un delicios piure, variind astfel clasicul piure de cartofi. Sa vedeti ce a iesit... :)

N e c e s a r e :
300g mazare;
60ml lapte;
30g unt;
sare.

P r e p a r a r e :
Mazarea am fiert-o bine in apa cu sare.


Am pus boabele scurse de mazare in blender, impreuna cu laptele si cu untul.


Am mixat pana a devenit o pasta fina. E e reteta pe cat de simpla, pe atat de gustoasa... vorba englezului "less is more"... :))


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu