sâmbătă, 31 martie 2012
Afumatura cu sos acru
O mancare tipica de sfarsit de saptamana, care aluneca usor... Si cred ca preferata sotului meu, sau cel putin stiu ca nu dau niciodata gres cu ea... :)
N e c e s a r e :
carnat afumat de porc;
costita afumata de porc;
muschiulet afumat de porc;
4 linguri faina;
2-3 linguri smantana.
P r e p a r a r e :
Carnurile afumate le-am spalat cu apa calduta. Am taiat carnatul bucati rotunde, scarita am portionat-o in cate o bucata de coasta, iar muschiuletul l-am taiat de asemenea in bucati.
Am pus apoi toate carnurile la fiert in apa cat sa le acopere.
Dupa ce au fiert am stins focul. Am pus intr-un bol faina si smantana, am luat putin cate putin din zeama din oala si am facut ingrosala.
Am turnat-o in oala si am reaprins focul, la minim, si am amestecat continuu timp de cateva minute.
Am servit tocanita cu mamaliguta.
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu