duminică, 8 ianuarie 2012

Pui cu feta si busuioc


Am servit la o nunta, ca aperitiv cald, combinatia asta pui cu branza feta si cu busuioc. Am ramas impresionata de aroma si am incercat sa o reconstitui acasa.

N e c e s a r e :
1-2 bucati piept de pui;
150-200g feta;
busuioc tocat;
sare;
piper.

P r e p a r a r e :
Carnea de pui am spalat-o, am taiat-o in bucati potrivite ca marime si am fiert-o.


Carnea fiarta am pus-o in tigaie (sau intr-o oala antiaderenta, e la fel de bine) cu feta, cu sare si piper si am tinut-o la foc mic pana s-a topit feta.


La final am stins focul, am adaugat busuioc si am amestecat.


Simplu de tot si foarte aromat. Noi am servit cu orez brun fiert simplu, cu vegeta.


Pofta buna!

Un comentariu: