N e c e s a r e :
500g ciocolata;
200ml smantana pentru frisca;
5 albusuri;
7 linguri zahar;
5 linguri apa;
un praf de sare.
P r e p a r a r e :
Am pregatit bezeaua, am batut albusurile mai intai cu praful de sare si apa apoi am adaugat zaharul si le-am batut in continuare pana a rezultat o spuma tare.
Am pus bezeaua intr-o tava si am dat-o la cuptor pana s-a rumenit pe deasupra. Am scos-o, am lasat-o sa se raceasca si am taiat-o in bucati.
Intre timp am topit ciocolata la foc foarte mic (sau pe baie de aburi puteti, pentru siguranta).
Am adaugat smantana si am omogenizat. Am pus si bezelele.
Am turnat ganache-ul in doua forme lungi de silicon si le-am pastrat 24 de ore la frigider.
Decadent, nu alta!
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu