Un desert simplu si usor, care poate deveni "de post" doar inlocuind untul cu margarina. Se prepara foarte repede si nu necesita prea multa indemanare.
N e c e s a r e :
1 pachet foi de napolitana;
500g rahat;
200ml apa;
200g unt;
1 lamaie.
P r e p a r a r e :
Rahatul l-am pus la topit, impreuna cu apa. Daca doriti sa mearga mai repede treaba il puteti marunti cu robotul. Cand s-a topit (chiar daca au mai ramas bucati mai mari, nu e o problema) am stins focul si am adaugat untul si l-am lasat sa se topeasca si el.
Am ras coaja lamaii, apoi am stors-o. Am adaugat coaja si zeama in crema, apoi am lasat-o sa se raceasca. Am intins crema racita pe foile de napolitana si am pastrat-o o zi sub greutate.
Simplu si rapid! Si delicios!
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu